V profesi "Redaktor / Redaktorka" aktuálně nabízíme 2 nabídky práce.

Hledaná profese "Redaktor / Redaktorka" je aktuálně nejvíce žádaná v lokalitě "Praha", "Brandýs nad Labem-Stará Boleslav", "Plzeň".




Seznam zobrazených firem s inzercí dle nastavené filtrace:
Autentická média s.r.o.

Seznam profesí v zobrazených inzerátech:
Copywriter, Editor / Editorka, Korektor / Korektorka, Redaktor / Redaktorka

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Jak dát výpověď pracovní smlouvy a vzor zdarma

Jak dát výpověď pracovní smlouvy a vzor zdarma

Potřebujete v práci ukončit svůj pracovní poměr? Máte několik možností, které vám představíme, a připravili jsme pro vás i vzor výpovědi pracovní smlouvy. Pojďme se společně podívat na to, jak vypadá vzor výpovědi ze strany zaměstnance a co byste měli zvážit, než vyplníte námi připravený vzor výpovědi z práce.

Kdy a jak oznámit těhotenství v práci

Kdy a jak oznámit těhotenství v práci

Zjistila jste, že jste těhotná, a nevíte, kdy a jak tuto skutečnost oznámit v práci? Nebojte se, se vším vám pomůžeme! Dozvíte se, kdy oznámit těhotenství v zaměstnání, jak v práci oznámit těhotenství a také jaké jsou povinnosti vašeho zaměstnavatele.

Pružná pracovní doba má své výhody i nevýhody

Pružná pracovní doba má své výhody i nevýhody

Povíme si, jak v praxi funguje pružná pracovní doba, někdy nazývaná také klouzavá pracovní doba. Ranní ptáče může chodit do práce brzy ráno, večerní sovy si mohou přispat. Jako vše, i pružná pracovní doba má jak své výhody, tak i nevýhody.

Co nabízí úřad práce pro cizince? Zjistěte!

Co nabízí úřad práce pro cizince? Zjistěte!

Pokud jste cizincem hledajícím pracovní uplatnění v České republice, je tento článek přímo pro vás. Povíme si o tom, jak cizince z pohledu zaměstnávání úřad práce rozděluje, jak cizincům může pomoci.

Žádost o prodloužení rodičovské dovolené + vzor

Žádost o prodloužení rodičovské dovolené + vzor

Potřebujete změnit délku své rodičovské dovolené? Stačí zaměstnavatele informovat, použijte náš formulář prodloužení rodičovské dovolené.

Novinky v zákoníku práce 2023: velký přehled změn

Novinky v zákoníku práce 2023: velký přehled změn

S příchodem nového roku souvisí i legislativní změny. Rádi bychom vám usnadnili orientaci v chystaných novinkách. Proto v daném článku si představíme základní připravované změny roku 2023 spojené s pracovním trhem.

Vše o sezónní práci v Česku i zahraničí

Vše o sezónní práci v Česku i zahraničí

Sezónní práce nejsou jen pro studenty nebo nezaměstnané, zajímavě si můžete přivydělat i při svém zaměstnání. Podíváme se na nabídky sezónních prací v Česku i v zahraničí.

TOP 10 podcastů v HR co stojí za to poslouchat

TOP 10 podcastů v HR co stojí za to poslouchat

Seznamte se s naším výběrem TOP 10 podcastů zaměřených na lidské zdroje. Ať už jste v oboru HR dlouholetým profesionálem nebo jen hledáte aktuální informace a trendy, tyto podcasty vám nabídnou širokou škálu témat a poznatků. Získejte přehled o tom nejlepším z HR světa. 🎧🌟

Vizitka v nové práci - strukturovaný životopis, vzor

Vizitka v nové práci - strukturovaný životopis, vzor

Uchazečů o pozici je hodně, proto váš životopis musí být perfektní, aby budoucího zaměstnavatele zaujal. Pojďme si ukázat rozdíly v životopisech. Zodpovíme vaši otázku “jak udělat životopis”. Podělíme se s vámi o tipy a triky personalistů. Ulehčíme vám práci s psaním životopisu. Šablona, neboli předloha, životopisu v češtině a angličtině je pro vás připravena ke stažení zdarma.

Trainee program – první práce pro absolventy

Trainee program – první práce pro absolventy

Trainee program, neboli výcvikový program, je vhodný pro studenty posledních ročníků nebo absolventy středních či vysokých škol. Společnost, která trainee program vypíše, si vybírá špičkové studenty či absolventy, ze kterých chce vychovat své budoucí talenty.

Buďte PRVNÍ, kdo se dozví o nových pracovních nabídkách pro profesi Redaktor / Redaktorka
Nechte si od nás na e-mail zasílat nejnovější nabídky na pracovním trhu, aby Vám žádná zajímavá neutekla.

Ve smyslu Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. dubna ochraně fyzických osob při zpracování údajů a o volném pohybu těchto údajů, kterým se ruší směrnice 95/46/ES o ochraně osobních údajů, dobrovolně souhlasím se správou, zpracováním a uchováním mých osobních údajů provozovatelem Coweo technologies s.r.o. Škrétova 490/12, 120 00 Praha 2 - Vinohrady, IC: 05157552 v rozsahu: e-mailová adresa a lokalita pracovní nabídky za účelem vytvoření a spravování mé registrace na internetové stránce www.jenprace.cz, dále pak za účelem přijímání emailových zpráv s nabídkami práce v rámci počítačové sítě internet. Osobní údaje budou poskytnuty třetím stranám pro účely IT servisu výše uvedené internetové stránky. Při zpracování osobních údajů v žádném případě nebude docházet k přeshraničnímu přenosu do třetích zemí. Souhlas je kdykoli možné odvolat, jinak zanikne po uplynutí 3 let ode dne udělení a údaje budou vymazané. Vaši žádost o odvolání souhlasu zašlete na e-mailovou adresu info@jenprace.cz nebo na adresu sídla naší společnosti: Coweo technologies s.r.o. Škrétova 490/12, 120 00 Praha 2 - Vinohrady, IČ: 05157552.

Pracovní portál JenPráce.cz provozuje Coweo

© 2016–2024 Coweo Technologies s.r.o., všechna práva vyhrazena